En het aftellen gaat nu snel! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Jolanda, Jan, Zoey & Isis Giersbers - WaarBenJij.nu En het aftellen gaat nu snel! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Jolanda, Jan, Zoey & Isis Giersbers - WaarBenJij.nu

En het aftellen gaat nu snel!

Door: Jan en Jolanda

Blijf op de hoogte en volg Jolanda, Jan, Zoey & Isis

04 Januari 2010 | Nederland, Utrecht

Lieve allemaal,

Over een kleine 2,5 week staan we dan met zijn vieren op Schiphol.. 2 grote rugzakken en 2 kleintjes. Het wordt nu best spannend, de laatste dingen worden geregeld, familie en vrienden nog een laatste keer zien. Ook fantaseren hoe het zal zijn daar op een Caribisch eiland in januari...

We houden jullie op de hoogte, feel free to drop us a note anytime.

Liefs

• 06 Januari 2010 - 05:18

Annemieke Beltman:

Wat spannend! En wat ontzettend leuk dat jullie het met het hele gezin gaan doen. Ik wens jullie heel veel plezier en mooie belevenissen samen.

Groeten,

Annemieke

• 15 Januari 2010 - 11:13

Nils:

Jan, Jolanda,

Ook ik ben jaloers.

Heel veel plezier, goede en mooie ervaringen!

Pak voor mij minimaal 1 wijntje in de serengeti, aan de kilimanjaro en in het selous. Dan in Dar es Salaam naar ijswinkel disneyworld!

Nils

• 17 Januari 2010 - 13:28

Hanneke Hesen:

Hee die Jan, Jolanda en natuurlijk de kids!!

Whoehoeeee over drie dagen is het dan eindelijk zover! Ik kan me voorstellen dat jullie er nu ook gewoon helemaal klaar voor zijn! Jan, ik hoorde al van HI-collega's dat het een mooi afscheidsfeestje is geweest! Mooi zo!

En als ik nu naar buiten kijk snap ik helemaal dat jullie dit regenachtige land een jaartje achterlaten en gaan genieten van prachtige landen, nieuwe culturen, zon, zee en strand! Succes met afscheid nemen woensdag van jullie familie en vrienden en dan GO!!!! GENIETEN!!!!!

Doei
    Han

• 17 Januari 2010 - 16:35

Moe Giesbers:

Lieve kindjes en kleinkinderen, onze allerbeste wensen vergezellen jullie op de grote reis! Heel veel liefs van Poe en Moe!

• 18 Januari 2010 - 09:54

Wouter En Leida:

Ha Jan en Jo en kiddos,

Alereerst nog van harte met de verjaardag van Zoey!

Deze week is de grote week van het vertrek naar een spannend jaar met veel mooie landen en ervaringen. Is alles gereed voor vertrek? Alle spulletjes in de 'citybox' en afscheid genomen van familie en friends?

Ik (Wouter) heb me net al aangemeld om een mail te ontvangen bij ieder nieuw reisverslag, dus ons zal niets ontgaan. L en ik hebben er van genoten om nog even afscheid van jullie te hebben genomen tijdens de borrel in Utrecht.

Maak er een briljant jaar van. Geniet van elkaar en van Zoey en Isis, eindelijk een jaar met z'n 4-en en niet alleen maar naar school brengen en 's avonds in bed stoppen (he Jan) maar 24/7 leuke dingen met elkaar doen en de hele wereld verkennen.
    Voor woensdag alvast een hele goeie reis!

Let goed op elkaar en wees ook een beetje voorzichtig.

Jan in 2011 gaan we een kop koffie of een biertje drinken. Lijkt me erg leuk om in contact te blijven, ook al werk ik niet meer bij HI en jij in 2011 waarschijnlijk wel weer, zullen we elkaar wat minder vaak zien.

All the best, en hou die blog goed bij. Want wij zijn heel erg benieuwd naar alle verhalen en avonturen.

Mochten jullie in mei héél toevallig nog in NL zijn, dan specifiek op 29 mei, dan zijn jullie van harte welkom op ons bruiloftsfeest! Maar dat zal waarschijnlijk niet. Uiteraard plaats ik een verslag van onze dag op jullie site!

Heel veel liefs,

Leida en Wouter

• 18 Januari 2010 - 11:59

Frank En Gaby:

Lieverds,

We zagen jullie berichtje op onze blog vandaag!
    We zijn beiden nog een beetje foggy van weer een mooi avondje gister. Was weer gezellig.

Wat gaan we jullie missen.... Allemaal op reis en toch elkaar niet tegenkomen, dat kan toch niet!!!! We gaan er alles aan doen jullie te treffen ergens op deze globe.

Hele goede reis woensdag en laat snel van jullie horen via blog of mail.

Hele dikke kussen van ons.

• 19 Januari 2010 - 08:37

Dennis:

Lieve Jan en Jolanda, heel veel plezier en mooie ervaringen toegewenst vanachter mijn bureau waar ik over een mistig Amsterdam uit kijk. Het bureau ook waar ik een keer of 4 per week achter zit voor een uurtje of 9 - al een jaar of wat, beetje te typen. Ben verder helemaal niet jaloers op jullie. Ik ga guaw verder aan de slag met de Maslov pyramide, tot volgend jaar! groeten, Dennis H.

• 19 Januari 2010 - 12:01

Cor En Marjan Van Du:

Wij wensen jullie een hele goede tijd. Hebben steeds geprobeerd jullie te bellen maar is niet gelukt wel ingesproken, dus hopen dat jullie dat nog wel hebben gehoord. Nogmaals geniet met volle teugen. Groot gelijk nu kan het nog met de kids. Een hele dikke knuffel van ons beiden. Houd ons op de hoogte wij volgend jullie in gedachten. Heel veel liefs, Cor en Marjan van Duijn

• 19 Januari 2010 - 20:24

Alize & Pim:

So kiss me and smile for me,
    Tell me that you'll wait for me,
    Hold me like you'll never let me go,
    Cause I'm leavin' on a jet plane,
    Don't know when I'll be back again,
    Oh babe, I hate to go

Heeft John D. een beetje gelijk?

Have fun!

x

• 19 Januari 2010 - 22:55

Ashley :

Lieve & leuke familie Giesbers!

Het eerste weekje zonder de 2 zusjes op het kinderdagverblijf. Wel vreemd hoor! Ga mijn grote vriendin Zoey zeker missen en de kleine versie daar van ook! ;-)

Ik wens jullie 4tjes heel veel plezier! Pas goed op elkaar..
    Tot over een tijdje dan maar hé!

Heel veel liefs,
    Ashley (kinderdagverblijf Spikkels)

• 20 Januari 2010 - 10:05

Lotte:

Lieve J en J en meisjes,

As I am writing zijn jullie aan het boarden op Schiphol...Het gaat beginnen!! Wat een avontuur, een heel jaar lang de wereld verkennen met z'n vieren. Geniet van alle mooie landschappen/mensen en culturen. Als ik een gaatje kan vinden in mijn agenda in juli en de geldbooom in de tuin dit jaar goed gaat bloeien, wip ik even langs in Mozambique! ;-)

Geniet!! Liefs, Lot

• 20 Januari 2010 - 14:58

Mariska:

Ha Jan en familie,

Tjee, daar zit ik dan achter mijn bureau op 'onze' donkere verdieping. En jullie...heerlijk op weg naar de zon. Wat spannend allemaal, maar bovenal genieten!!

Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan beleven....ik volg jullie dan ook het komende jaar!

Liefs Mariska de Ruiter

• 22 Januari 2010 - 14:30

Mike:

Beste/Lieve Dikkie, Jol, Zoey en Isi,

Hartelijke groeten vanuit een grauw Eindhoven (maar ... het wordt weer Carnaval... de lente is in aantocht!)Wat zal het bij jullie anders zijn! Geniet van jullie bounty-eiland en de rest van de reis en... waar blijft het eerste deel van het reisverslag????

Mike

• 24 Januari 2010 - 11:11

Isis Van Dijk:

Hallo Zoey, ik heb je al heel vaak gezien de laatste tijd, want altijd als ik een vliegtuig zie dan zeg ik: heee Zoey.
    Nog heel veel plezier.
    Groetjes Isis (en natuurlijk ook van Geert, Miriam en Boris)

• 24 Januari 2010 - 19:08

Esther En Pieter:

Hee lieve Jan, Jo en kindertjes,
    het is toch wel stil in Nederland zo zonder jullie. We missen jullie nu al! Nog geen nieuws over jullie aankomst in Bequia en kennismaking met Leo maar dat zal betekenen dat het goed gaat. Zijn erg benieuwd naar jullie eerste verslag!
    doei, veel liefs van tante Essy.