Bequia, Music Fest 2010 en meer
Door: Jan en Jolanda
Blijf op de hoogte en volg Jolanda, Jan, Zoey & Isis
01 Februari 2010 | St. Vincent, Bequia
We beginnen het eiland steeds beter te kennen; waar op welke tijd de happy hours zijn met rumpunch voor 1 Euro, de leukste strandjes met kinderbadjes en free internet toegang...
Het vervoer hier op het eiland is wel erg grappig. Stel een Toyata busje voor, stel 19 volwassen en 4 kinderen voor en vervolgens stel je je voor dat al die mensen in dit busje gaan en met 60 km per uur door de bergjes crossen.. En dit alles voor maar 50 eurocent.
Volgende week gaan we een paar eilandjes in de buurt verkennen (Toboga Cays, Mayreau, St Vincent). Ons paradijs hier is dan wel bekend.
Lieve allemaal, weer ontzettend bedankt voor alle berichtjes, dat is zo leuk om te lezen. De berichtjes van Spikkels vinden Zoey en Isis ook fantastisch... Dikke zoenen van ons allemaal en tot later. Stef, top dat je naar CR komt!!! Wie volgt?
01 Februari 2010 - 17:26
Evelien:
Hallo lieve familie,
Wat een ontzettend leuke site zeg!
En wat hebben jullie nu al een leuke mooie tijd met elkaar en de omgeving!
Echt om jaloers op te worden!
Wij missen jullie meiden wel heel erg hoor, de ondeugende blik van isis en de vele gesprekken met zoey!
Geniet lekker van alles en vooral van elkaar!
Heel veel liefs Evelien (van de gele guppies op spikkels) -
01 Februari 2010 - 19:07
MIKE, MARJOLEIN:
HA, DIK, JOL, ZOEY EN ISI
HET ZIET ER FANTASTISCH UIT, HEERLIJK, DIE ZEE, DAT STRAND EN MET NAME DE ZON! HIER LIGT EEN DIK PAK SNEEUW, HET IS LEKKER FRIS EN WE HEBBEN MOOIE SNEEUWPOPPEN GEMAAKT, WARME CHOCOLADEMELK GEDRONKEN (MET SLAGROOM!) EN HEERLIJK BIJ DE OPEN HAARD GEZETEN, DUS WIJ HEBBEN HET (OOK) NIET SLECHT. RAF EN JULIE MISSEN ZOEY EN ISIS EEN BEETJE EN ZIJN DUS BLIJ MET DIE MOOIE FOTO'S VAN JULLIE. VEEL PLEZIER EN TOT HET VOLGENDE REISVERSLAG!
LIEFS MIKE, MARJOLEIN, RAF EN JULIE -
01 Februari 2010 - 21:04
Haze&leo:
Leuk te vernemen dat het goed bevalt. Het klinkt echt als vakantie maar misschien verandert de teneur na het beklimmen van de Soufriere, 4000 feet high. Speciaal voor Jan (hahaha) -
01 Februari 2010 - 21:46
Ashley:
Wat leuk om te zien dat jullie het zo naar jullie zin hebben!
Ben ontzettend jaloers als ik de foto's zo bekijk!
Check de site bijna dagelijks om even te kijken hoe het met mijn 2 kleine vriendinnetjes gaat!
Liefs Ashley en een hele dikke knuffel voor Zoey & Isis! -
02 Februari 2010 - 17:24
Anneke Gijsbers:
Ook ik wil jullie laten weten dat ik geniet van jullie reisverslagen en de foto's. Het is of ik het mee beleef. Kijk met ongeduld uit naar de volgende verslagen. Wens jullie veel plezier en rust. Groetjes van Briko voor Zoey en Isis, en voor jullie een hartelijke groet van Anneke -
02 Februari 2010 - 17:32
Marianne:
Hoi Jo en Jan,
Wat een prachtige verhalen en foto's Je kunt goed zien dat jullie het allemaal ontzettend naar jullie zin hebben.
Hier ook alles zijn gangetje.
groetjes Marianne -
02 Februari 2010 - 17:46
Henny &Nico:
hoi daar.
Het ziet er echt geweldig uit,ik krijg het er zelfs een beetje warm van(we hebben het hier aardig koud gehad)En wat een leuke foto's over foto's gesproken je lens en tas zijn terecht Len heeft het opgehaald het ligt alleen nu hier dus?????Len &Arew hebben gister de sleutel gekregen dus dat wordt werken voor ze maar dat komt allemaal goed met de nodige hulp.Nou genieten maar.Liefs en een dikke kus voor jullie. -
02 Februari 2010 - 19:41
Gaby:
Hi allemaal!!
We genieten van jullie verhalen. Het lijkt inderdaad erg op vakantie haha.
En Isis, wat kun jij mooi dansen met papa!! Ik wilde even laten weten dat ik dezelfde slippers heb (van jouw papa en mama gekregen) en dat ik er hier in Chili nu al heel veel plezier van heb.
Geniet van alles met elkaar maar dat is aan jullie besteed. Kussen aan allemaal. (Ook van Frank) -
03 Februari 2010 - 12:15
Steph:
Wat heerlijk om dat beeld te zien vanachter mn bureautje in Nieuwegein waar iedereen aan het kuchen is van de verkoudheid! Wat een leuke plaatjes. Kan me zo alvast wel goed inleven voor eind maart, zin in!
X -
08 Februari 2010 - 02:41
Marije:
Hi Hennies!
Wat ziet dat er heerlijk uit zeg zo met z'n viertjes in de zon en nu al lekker ontspannen bekkies. Kan me voorstellen dat jullie je suf genieten. Blijf jullie volgen...
Liefs, ook van MPF