Last day in paradise
Door: Jan en Jolanda
Blijf op de hoogte en volg Jolanda, Jan, Zoey & Isis
15 Februari 2010 | St. Vincent, Bequia
Het is heerlijk geweest hier. Deze laatste week hebben we gedoken in de mooie blauwe waters hier. Het was wel weer even wennen, ook omdat we natuurlijk niet samen konden. We hebben mooie vissen gezien, eals, zeeslangen, morenen, kreeften, schildpadden en heel veel mooie koralen.
De kindjes worden echte waterratten, Isis zwemt met bandjes om gewoon in het diepe en Zoey zwemt mij er bijna uit.
Gisteravond lekker uit eten geweest met Leo en Hazel bij een lokale hide outt. Heerlijk lokale gerechten en matige wijn.
Tijd voor een avontuur! We houden jullie op de hoogte. Hasta luego a Costa Rica! Dikke kussen van ons allemaal
15 Februari 2010 - 14:16
Cor En Marjan:
Wij zijn stinkend jaloers
Geweldig. Wij blijven jullie volgen via de mail
Denken veel aan jullie.Veel liefs een dikke knuffel van ons beiden. Cor en Marjan -
15 Februari 2010 - 15:18
Bianca:
Lieve allemaal,
Wat hebben jullie het fijn daar! En wat zien de meisjes er mooi uit. Het is zo ontzettend leuk met jullie mee te reizen. Echt een andere wereld, als ik hier uit het raam kijk zie ik sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw! Kan je maar beter lekker zonnetje hebben....Goede vlucht naar Barbados.
Dikke zoen Bianca -
15 Februari 2010 - 15:50
Steph:
Wat een leuke foto's weer! Isis en Zoey zien er echt heel blij & gelukkig uit! -
15 Februari 2010 - 16:03
Esther:
Gaaf man! En heimwee van ons (als we die boten in het water voor de kust zien!En de hide-out....) Maar ook zou het leuk zijn Leo en Hazel weer te zien, en pina colada's te drinken van verse kokosmelk (andere cocktail mag ook). Die gaan jullie vast nog missen!
Veel plezier op de volgende stop-over!
15 Februari 2010 - 16:46
Moe G.:
Heb mijn reactie na het vorige verslag gezet. Stom! Lees het daar maar, LiefsssssM -
15 Februari 2010 - 20:04
Marleen En Jeroen:
Wat maken jullie een geweldig avontuur mee en wat hebben de meiden een pret!
Dank dat jullie ons op de hoogte houden. Wij worden daar helemaal niet jaloers van of zo.
Goede reis!
Marleen en Jeroen -
16 Februari 2010 - 13:51
Frenk & Gabestra:
Tjonge, tjonge klinkt wederom als een straf, wat hebben jullie het toch goed daar. Mooi om de meiden te zien die pret hebben voor 10.
Kussen van ons uit Argentina. -
18 Februari 2010 - 22:12
Ashley:
Aan alles komt een eind? Nou, kijk eens wat jullie allemaal nog te wachten staat! ;-)
Heerlijk om die kleine meiden zo te zien! Zoey, ik ben jaloers op je mooie haren! We missen jullie heel erg op Spikkels en hopen dat zodra jullie terug zijn, even op bezoek komen om de mooie verhalen te vertellen!
Liefs, Ashley -
20 Februari 2010 - 14:32
Maja:
wat ontzettend leuk om op deze manier jullie reis te volgen. Zoey wat zit je haar mooi zo met al die vlechtjes. Isis ik mis je wel op de paarse pipo's hoor. Allemaal nog veel plezier gewenst met wat nog komen gaat. Geniet ervan en ik blijf zeker mee kijken.
Veel liefs,
Maja (van paarse pipo's)
22 Februari 2010 - 00:39
Maarten:
Pura Vida, welkom in Costa Rica. Leuk dat jullie er zijn en we zien elkaar morgen. Succes met het TicoStyle rijden ;-) -
22 Februari 2010 - 11:42
Lieke:
Hey JJZI,
Wat een coole foto's van de meiden. Defenitely 100%. Hier ook alles goed, de meiden hebben nog geen dreadlocks maar ook wel cute. Ze beginnen door te slapen.
X van de duijmelingen